Bio

In de winter geboren in Leeuwarden, kind van een half Russische vader en een Friese moeder. Op jonge leeftijd waren Coen Wouters en Tom York mijn grote idolen. In 2016 deed Geert auditie bij Theateropleiding Selma Susanna en vanaf dat moment is hij begonnen met het schrijven van cabaret en Nederlandstalige liedjes. Inspiratiebronnen zijn o.a. Damien Rice, Leonard Cohen, Benjamin Clementine en Maarten van Roozendaal.

Voorstellingen

231 minuten (februari 2019)
Wanneer je de geschiedenis van de homo sapiens tot 2030 zou vergelijken met het leven van iemand die precies 100 jaar oud wordt, dan zijn we aanbeland in de laatste 231 minuten. Dat zijn zo rond de 2 voetbalwedstrijden. We leven in een wereld, waarin de mens de rol van god lijkt in te gaan nemen. Gaan we het nog meemaken? De geboorte van de eerste onsterfelijke mens? Of zijn we te laat?

Café Chantant (juni 2018)
Twee uur liedjes bij de piano in het intiemste theater van Amsterdam, Parooltheater. Met Claas Hazewinkel, Sarah Lee Ketner, Bettina Renee en Léonie de Lange. Onder begeleiding van Peter Kann. Liedjes van Frank Sinatra, Damien Rice, Amy Winehouse en Gerard Cox..

https://www.instagram.com/p/Bj2q31Elmui/

Concert in G (februari 2018)
In deze voorstelling staan eigen liedjes centraal. Het goede gemoed, Windroos en je hoort me niet.

Het goede gemoed (mei 2017)
Mijn eerste voorstelling over Friesland en over het Rusland van mijn oma. Met Onrust en Neem me mee.

 

Volg me op Facebook